1 2 3 4 5 6

Twee generaties ervaring in standbouw, decorbouw en interieur

JVL Interieur is een dynamisch familiebedrijf uit de regio Brugge. De waarden vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit staan centraal. En bepalen de aanpak van zowel onze creatieve geesten als van onze ervaren vaklui. Eén voor één professionals die uit het juiste hout gesneden zijn.

Eerlijke en open communicatie

Het fundament van uw lange termijnrelatie met JVL interieur? U staat nooit voor verrassingen. Want wij leggen onze ideeën en uitdagingen op tafel in een realistisch 3D-ontwerp. Deze open communicatie vormt de basis van uw creatieve maatoplossing. Het maakt niet uit of u aanklopt voor een beursstand, decorbouw of praalwagens.

Tijd voor toptechnologie

Wij houden een vinger aan de pols van trends en technologische innovaties. En combineren traditioneel vakmanschap met baanbrekende productietechnieken. Uw klinkende kwaliteitsgarantie voor standbouw en decorbouw van topniveau.

Vraag nu een offerte

"Als een couturier die een pak op maat maakt,is JVL interieur een partner die met advies en praktische uitvoering een idee realiseerbaar maakt in de huisstijl van de klant. "

Bieke Hoet, Hoet design studio

webdesign by Bureau Blanc